TRÖTT

Sitter på sängen och ska nu fixa ordning mig inför natten. Sjukt trött så tror jag då att Johanni har smittat mig med ont i halsen. Godnatt sovgott
 
Trött o sliten tjej som nu behöver sömn 
 
Xoxo // Erica 

Trött

Lägger in shoppingen imorgon istället, är så himla trött nu!
Imorgon ska jag träffa älskling för o titta på maskeraddräkt till lördag då det blir paartyy!
Saknar honom sjukt mycket...
Godnatt fina bloggläsare <3 / Josefin


Josefin skriver, wow!

Hejsanhejsan, vad händer?! :)
Var ett tag sedan jag skrev men strunt samma :)
Sitter i vardagsrummet och är barnvakt till lilla tösen, vi bygger tågbana och myser bara. Lite kvalitetstid!
Det är så kul nu när man märker hur hon utvecklas och härmar en, hon har ju trotts allt hunnit bli 16 månader nu! :)
Vi har ju höstlov nu och det är hur skönt som helst, har inte gjort speciellt mycket, varit på Ikea, träffat My och så. Har shoppat lite saker också som jag tänkte visa upp senare ikväll!
Vi hörs sen och Erica, jag vet att du läser detta, JAG SAKNAR DIG!!!!!! <3


SÅLESS

Sitter i vardagsrummet med Johanna och Mella och bara pratar allt o ingenting. Jag är så less på saker runt omkring.  Ska snart börja små städa lägenheten eftersom att Mamma kommer hem imorrn från finland hon har varit på någon slags kurs. viiiii hörs! 
 
 
Xoxo // Erica

ONSDAG

Godmorgon! 
ligger i sängen och precis kollat på lillabloggen serie med Johanna ska strax upp för o fixa frukost för att sen åka fixa lite små ärenden.  Vi hörs senare. 
 
Fint ögonbryn jag har, eller har jag ens nått?
 
Xoxo // Erica
 
 

BERÄTTAR OM ROADTRIPPEN

Det började med att vi åkte hem till Johanna i lördagskäll för att åka tidigt på söndag till vallentuna för att hyra bil. Vi åkte först till Småland, Vestervik, och hämtade alla Johannas möbler och andra saker och hon tackade för sig,  hon skulle först ha flyttat dit men hittade mer och mer fel på huset... Ett jätte mysigt ställe men tyvärr så var det bara för henne och packa väskan igen och leta efter ett nytt bo. Så vi åkte vidare till Skåne, och resan dit var låååång!! Men vi köm fram tillslut. Där hittade vi ett jätte mysigt litet hus och en jätte trevlig ung kille kom ut och visade oss hur det såg ut. Och det var bara rätt direkt kände jag för Johanna, där ska hon bo! Sen efter det att vi kollat läget där var det bara resan hem igen... Och den var... Små kul... Vi var sjukt trötta och allra helst ville vi bara sova men vi skulle ju lämna tillbaka hyrbilen kl 8.00 dagen där på så det var lite bråttom. Men Johanna fick klartecker från sin pappa att det var okej att vi stannade till för o sova så inte Johanna körde av. Så vi ställde oss på en parkering efter att vi letat efter en bemannad statiol mack då Johanna hade ett speciellt kort att betala med som man måste gå in i butiken för o betala med, och det fanns typ inga!! Så vi tankade lite och stannade på en parkering där för o sova, och vi hann väl sova ca en halvtimme som kom det någon och knackade på mitt fönster! Jag blev skit rädd och gömde mig under jackan jag hade som täcke och petade på Johanna! Men det visade sig att det bara var en lapplisa (kille) som ville veta hur länge vi hade stått där men vi fick stå kvar, så vi sov lite till och sen åkte vi vidare, och kom fram till stockholm tillslut... Äntligen! Men vi fick inte åka hem vi, vi var ju tvugna att lasta ur sakerna också, så det bar av mot älmsta, och där kom Johanna på att hon hade glömt nyckeln till garaget som grejerna skulle in i, så vi fick åka alla mil tillbaka till vallentuna där vi hyrt bilen och hämta nyckeln ur Johannas bil. Sen tillbaka igen... I norrtälje hämtade vi upp en vän som fick ta och hjälpa oss så det skulle gå fortare. När vi var färdiga där var det bara gärnet tillbaka till vällentuna för o lämna bilen och då hade vi redn lämnat av våran vän i norrtälje. Sen efter det träffade vi några i täby, passade på. Då satt vi i bilen i hundra år och hade kul! Sen äntligen hem till mig igen och då fick vi äntligen sova ut ordentligt! Idag har vi bara slappat och sådär. Nu ska vi åka till en annan vän och hälsa på en stund innan vi får sova igen. Ha det så bra så hörs vi någon annan gång :)
 
Just nu
 
Xoxo // Erica
 
 

HEMMA EFTER EN MYCKET OM OCH MEN

Hej världen! 
Sitter här i rummet och precis duschat och fixat ordning mig. Ska snart vidare med Johanna till deras Garage på väddö för att lämna av alla möbler/saker som vi har tagit med oss från småland. Vilken jävla dag/natt... helt sjukt. Blev så att vi va tvungen o stanna vid en mack mitt i natten för att sova en stund. men till slut efter om och men så kom vi hem. Berättar mer senare om roadtrippen, vi hörs! 
 
Just nu känner mig som en annan människa  
 
Xoxo // Erica 

HAR NOG ALDRIG VARIT SÅHÄR TRÖTT

Hej allesammans! 
Var ute med Johanna igår hos några vänner, väldigt händelserik kväll... Både roliga och ledsna stunder!
Nu fixar jag mig för att åka med Johanna till hennes pappa, ska följa med dom till småland dit dom skulle flyttat och hämta alla deras saker och sen vidare ner till skåne och kolla på ett nytt hus till dom. Sen hem igen så kommer hem imorgon natt. En spännande roadtripp har vi framför oss!
 
Ha en trevlig kväll!
 
Trötta allmänt slöa o helt slut. 
 
Xoxo // Erica

TAGGARÅÅÅÅÅ

ut på bus med Honanaaaaa får se vart kvällen/natten leder till. Om den ens slutar? Precis fixat mig och ska nu vidare till johanna för lite fixing. vi hörs senare, om jag ens kommer tillbaka? Natten är ung 
 
 
ha en bra kväll allesammans, Xoxo // Erica
 


TUR ATT DET HÄR INTE ÄR JAG OCH JOHANNA

 
 
Xoxo // Erica

DÅLIG UPPDATERING

Hejsvejsan 
Förlåt för en jätte dålig uppdatering.. Tänkt flera gånger att jag ska göra det, men blir bara inte av, jätte drygt att mobilblogga också.. så säger jag jämnt att jag ska bli bättre. osv men blir det så eller? NEJ händer inte ett skit. 
Men äntligen så har jag fått min efterlängtade dator från skolan. så nu kommer uppdateringen bli hur bra som helst. :) iallafall från min sida.. Joosse vad säger du? Vad händer ikväll hos er? Det är nu lovet börjar.. hur skönt? :) vet inte riktigt vad som händer här ikväll, Mamma ska ut med jobbet, Mella har dragit till kompis, Så som det verkar nu så blir jag och Pappa ensamma, kuuul fredag? Några stycken som har frågat vad jag ska göra ikväll, Herräng?Täby? Träffa Natalie och dom? hmm.. .Får se helt enkelt. Skönt o bah ta det lugnt också. men det gör man ju jämnt o ständigt. jag gör väl inget annat än att ligga i sängen o glo upp i tacket, dagarna långa. 
 
Tjäääna, va snygg man är, Bjuuuuuder 
 
Xoxo // Erica
 

KUSIN 18 ÅR

Idag är verkligen ingen vanlig dag för idag är det min bästa vän/kusins födelsedag! av dina 11 nu fyllda 18 år har jag känt dig och tiden har gått och vi har byggt upp en vänskap som jag tror är sällsynt. Vi har gått igenom så sjukt mycket tillsammans. Mycket tjafs men ännu mera skratt och garv anfall har vi verkligen haft. Alla otroliga bilder på oss.. som jag fortfarande kan sitta och garva åt men det är bara vi som tycker det är kul.haha. Det finns så SJUKT mycket minnen.
Jag vet inte riktigt vad jag vill säga med den här texten mer än att du är en av de viktigaste delarna i mitt liv och du tillför en stor mängd glädje. Oavsett hur jobbigt något är eller hur jobbig JAG är så är du alltid klok på ett sätt och kommer med goda råd.Du känner mig nästan mer än vad jag känner mig själv. Du ska veta att jag alltid finns där för dig som du gör för mig. Det får mig att förstå att en vän som är som dig är det finaste man kan få.
Jag hoppas att vi även kommer gå där bredvid varandra med varsin rullator om några år och jag vill att du ska vet om vilken underbar och speciell person du är för mig hjärtat!

Xoxo // Erica


En bild säger mer än tusen ord

 
 
Tänkte köra igång veckans bild! Det menas med att vi lägger upp en bild som betyder mycket för oss eller en bild man ritat etc.
Min första bild blir denna eftersom att jag ritade till min fina pojkvän för ett tag sen den betyder helt enkelt en del eftersom den får mig o tänka på honom!
 

Oct. 19, 2012

Hejbloggen, har saknat dig lite. Ber om ursäkt för att jag inte skrivit på dig på ett tag men jag har inte mått så bra, har varit hos min pojkvän där hela hans familj var sjuka så jag kommer nog med bli det.. Sen har jag gjort illa min vad, antingen någonting med hälsenan eller så är det något med muskeln, återstår att se. Om det inte blivit bättre innan måndag vill jag nog åka in o titta så att allt står rätt till :) sitter i skolan med erica just nu och har komplementär medicin, vi ska få testa på att göra akupunktur på varandra, scary. Är så sjukt nålrädd :( slutar om cirka 40 minuter sen så ska jag och Erica till skokanonen för att hon ska handla skor sedan vet jag inte vad jag ska hitta på? Myskväll kanske? :)


FREDAG

Godmorgon! Idag är det fredag igen,gud va veckorna går fort! Håller ni med?
Igår fick jag sluta sju ist för åtta, t.o.m det är skönt, gick o la mig nästan direkt tror jag somna runt nio. Mådde såpass illa. Jag vet inte riktigt varför jag är uppe nu, börjar inte förens 12. Vakna flera gånger i natt om att jag drömde nå väldigt konstigt. men iaf precis duschat la mig i sängen igen, ska strax fixa mig. Mina planer idag är väl att gå i skolan, träffa syster och sen åka till Uppsala för att kolla bio med Jesper ( en kille jag träffa på midsommar&födelsedag) har inte träffat honom på ca 13 veckor... Så ser verkligen framemot det. :) kommer hem sent ikväll.
Jag känner att de här blev väldigt konstigt inlägg.. ?
Hoppas ni får en bra dag! 😊

bjuder på en bild på mig och Jesper för ca 13 veckor sen. Xoxo / Erica




JOBB

Hejdär!
Sitter i lunchrummet på jobbet, har väl va 20 min kvar innan jag ska på jobb igen. Kan inget annat än säga "jag älskar min praktik" loveit! 11-20 idag, visst ganska segt kanske.. Men vad gör det? :) sjukt trött också!
Skriver mer ikväll, om jag orkar! :)

Puss så länge! // Erica


Skolan

Sitter i skolan och har precis slutat samhällslektionen, sitter och pillar på min nya mobil, iPhone 5 :) är supernöjd med den än så länge ;) nu ska jag och erica dra mig ner mot matsalen och få i oss lite mat! Senare har vi idrott och komplementär medicin sen slutar vi! Hörs senare!


MÅNDAG-KVÄLL

Hallåhallå! Skulle ha uppdaterat tidigare idag, ha varit på väg ett tag. Men haft fullt upp i skolan eftersom att vi hade svenska högtider inför IVIK, och det gick faktiskt riktigt bra, Kul också! Och så hade jag väldans ont i magen, låg på golvet i skolan och nästan bröt ihop. Mamma kom och hämtade mig runt 2 tiden. åkte hem hade sån dära värmekudde på magen och det hjälper seriöst inte ett skit. Men sen fick jag ändå något ryck så jag började möblera om i rummet, tog ca 4-5 timmar vart klar vid sju tiden. Och känner att de är sjukt fint här nu luktar rent också. :) loveit! Så redan lagt mig i sängen och ska försöka sova, sjukt trött! Imorgon har vi något cooper-test på idrotten, tjäna att jag springer om jag ska ha sånhär värk.. Kan dom ju glömma!
Ajaaa, hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi mer imorgon :)
Kommer bilder från idag;

Godnatt xoxo // Erica




SÖNDAGS-FIKA

Hejhej! Förlåt för att jag inte har bloggat idag, men har inte haft ork! Sitter och kollar lite smått på tv med Josefin och ska strax lägga oss för att sen gå upp hyfsat tidigt imorgon. Hörs mer då :)

Godnatt xoxo // Erica


Höstkläder

Har precis kommit hem från Uppsala där jag spenderat dagen med My!
Blev lite inköp, två tröjor, en halsduk och mössa, ända som fattas nu är en ny jacka sen är jag redo för hösten!
Snart sticker jag iväg till Erica där jag sover över, det vankas deeptalk tror jag ;)
hoppas ni har haft en toppendag!

 
 
 
Halsduk - Ginatricot | Mössa (köpte samma färg som halsduken fast hittade ingen i samma färg) - Ginatricot | Blus - Vila | sen köpte jag en stickad tröja från Vero Moda
 

upp & hoppa!

godmorgon på er! har ni sovit gott? ligger och kollar på En gång i phuket med My och bara chillar. Hade en väldigt trevlig kväll igår med henne och Alexandra! kollade igenom gamla bilder och videos som väckte gamla minnen direkt! vet inte vad som händer idag mer än att my sticker hem, kanske skulle till Erica, får se hur det blir med det! Det återstår att se...






MYS HOS FARBROR

Inte så bra uppdatering märker jag, men igår kväll så va jag social med Marika och Emil som va på besök, va ju planerat att dom skulle ta 1 bussen hem, men dom insåg efter en timme att dom hade missat den, vi visste ju om det men vi orkade inte säga något, vi hade ju ändå så trevligt, och vi hade ju lix sovplatser över. Så slutade ju med att dom va kvar. Jag,Marika,Mella och Mamma gick väl och la oss runt 3 tiden och Pappa och Emil runt 5. Och vakna vid 12 tiden. Vilken natt, fylla hitodit! Men kul var det. Men iaf är nu hos Farbror och hans tjej dom bjöd oss på middag (hemgjord pizza) Gud så gott! Nu spelar dom kort och jag sitter i vardagsrummet och kollar tv och lyssnar på musik. Ska strax möta en kompis vet inte riktigt vad vi ska göra :)
Ha en bra kväll!

Xoxo // Erica


bullar & lost

Hej på er!ligger just nu i min säng medans emil sitter vid datorn och fixar med någon musiksak. förlåt för att jag inte bloggat så mycket men haft lite annat att göra, som att äta tonvis med bullar, varit ute med min kärlek och tittat på lost (grym serie!). ikväll blir det mys med mina tjejer hemma hos mig, det spelar egentligen ingen roll vad vi gör för vi har ändå alltid så jäkla kul! uppdaterar då, puss på er!  

BESÖK

Min kusin Marika och hennes kille är på besök, det är inte varje dag man träffar dom, senast va väl när Syster hade 20års firande här för ca 3-4 veckor. Fast ligger just nu i sängen och kollar runt på internet. Är sjukt trött efter en mycket hård vecka. Jag vet inte riktigt vad som händer i helgen faktiskt.. men det återstår att se! kommer väl på nåååågot, behöver egentligen fixa mitt rum vill möblera om liiiite :) Så får se hur det blir. 
Juuuuuste jag hade verkligen jätte risigt hår och bad mamma att klippa mig. och nu känns det jätte kort.. :( buuuuhuuuu 
 
Mitt hår.... Just nu! Mysis med mig själv 
 
Ha en bra kväll allesammans, hörs imorn!
 
Godnatt, Xoxo // Erica

FREDAGSMYS

Halludär! 
Sitter hemma och inte gör nånting eller gör Mamma och pappa sällskap medans dom fixar middagen. Blir en lugn hemmakväll, men det är väl inte så ovanligt eller, en 18åring sitter hemma med sina föräldrar... haha ;) nejmen vet ni, mitt liv förändrats om ca 2 veckor då jag drar ut, förlorar krogoskulden på riktigt med mina fina kusiner . Alltså jag har inte så jätte många kompisar som är 94.or dom flesta är faktiskt 95.or. Jag bara lääääängtar! 
Hoppas ni får en bra kväll, så hörs vi senare :) 
 
Jag vill bara medela er att jag inte har haft face på ca en månad om inte mer, och det går hur bra som helst! :) 
 
Xoxo // Erica 
 

fredagsmys



Är i skolan för att avsluta vårat midsommar/nationaldags projekt. såhär borde varje fredagseftermiddagar se ut! så sjukt kul. musik och fredagskänsla, kan inte bli bättre! slutar om 10 minuter och då bär det av hem till världens bästa emil som ligger i min säng och väntar, snuttegrisen.
ikväll blir det myskväll med honom, ska dra ut honom på en promenad först ;) ha en bra dag!

SLITENTJEJ

Hejdär ute i världen!
Gud så trött jag är, jobbade från 7-16, men gud så bra jag trivs, känns verkligen jätte bra! :) somnade en timme när jag kom hem, åt middag och sen har jag bara tagit det lugnt, kom precis in efter ha träffat Johanna och Jon stod och prata om allt och ingenting. Mysmys! Och ska strax göra mig klar inför natten, har sovmorgon imorrn, sjukt skönt! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft :)
Bilder från idag;

Xoxo // Erica


onyttighetsförbud ;)

Jag och Erica har ingått ett löfte med varandra om att inte äta godis på vardagar för att sedan ha en "ätavadjagvilldag" vilket går rätt bra, dock failade vi första dagen eftersom vi var på öppethus på ett äldreboende där man fick godis när man varit med på en tipsrunda.. vi tänkte ju inte mer på det utan vi kom på det 5 minuter efter haha! NU KÖR VI!
vi har ju lovat Fredrik (våran idrottslärare lärarkandidat), Erica ;) saknar dig i skolan hjärtis!!! <3

/ Josefin




godmorgon

Sitter i skolan och har svenska.
Ska skriva en filmreport om filmen Troja, var ju inte här igår så har inte sett den. Det försvårar det hela rejält, haha. så sitter mest och läser min underbara men hemska bok "Pojken som inte fanns", har ni läst den? så hemsk, det handlar om lilla David som ständigt plågas och misshandlas av sin mamma, tillslut rymmer han och blir upphittad av en polis som sätter honom i fosterhem, där han nu har det väldigt bra. så sjukt spännande eftersom man inte kan förutspå någonting i boken! kan varmt rekomendera den! :)

Hoppas ni får en trevlig dag för det ska jag ha! ikväll kommer min fina pojke hem till mig och sover med mig, saknar honom så mycket!






- TORSDAG

Godmorgon världen!
Torsdag idag vilket innebär att det är praktik för hela slanten för mig, gud vad jag inte orkar, 7-16 känns jätte toppen!
Kul att jag säger det efter andra dan.. Haha! Jagvillintejagvillinte, får man säga så? Hoppas ni får en bra dag iaf, så ska jag göra de bästa av dagen 👌
Bjuder på en bild från förra torsdagen

Xoxo // Erica


hej mina fjun

har inte mått särskilt bra denna veckan så det har varit lite crappy uppdatering.. men nu är vi back on track! sitter i skolan med Erica och Alexis och skriver som vanligt om midsommar,

Vi är nästan klara så vi sitter och chillar litegrann. Har jätteont i huvudet så åker hem efter denna lektionen :( senare idag ska jag, pappa och bebis åka och hämta en byrå till mitt rum, kommer bli mycket bättre än min stora garderob jag har nu.






DÅLIG UPPDATERING

Godmorgon!
Jag känner att det har varit dålig uppdatering på sistonde. Men jag har inte orkat att blogga. Tänkt flera gånger på att göra det. Blir inte av! Men måste ju bli ändring på det juuu, men det har inte hänt så mycket sen sist. Skola-hem-vänner-sova det vanliga liksom :)
Men iaf, ligger i sängen och ska strax upp för att fixa mig, , är sjukt trött! Skulle inte ha något emot att sova någon timma till.
Min plan är att gå till gymmet efter skolan, taggaråååååå!

xoxo / Erica



Skolan med hjärtat

 

bullbak

ställde mig i köket och bakade bullar, dem blev verkligen jättegoda! mums!
(vet att ni är en gnutta lite avundsjuka :$)

godnatt på er finisar!


Bästa sättet att fördriva tiden




godmorgon bloggis

Förlåt för att jag inte skrivit men har varit lite upptagen! igår åkte jag till stan för att möta upp Emil som jag inte träffat på evigheter, vi shoppade lite (hittade världens skönaste byxor) sen åkte vi hem till honom för myskväll, med varma mackor, varm choklad och film <3

Idag har vi bara vaknat, duschat och äter frukost. just nu sitter vi och tittar film, "The cable guy" med Jim Carrey (haha jag som inte ens gillar honom) sen ska vi nog dra ut i solen, kanske fota lite om solen håller i sig. Bilder får ni garanterat då! ha en underbar dag så vi hörs sen! :)






20 ÅR

Idag fyller min älskade syster Therese 20 år så nu lämnar hon tonåren bakom sig.
Du och jag har varit med om så mycket..från livets viktigaste stunder, till inte så betydelsefulla dagar. Du är sååå omtänksam, snäll, ärlig, talangfull, hjälpsam, har ett hjärta av guld, du har dina humör svängningar. Men det jag älskar mest med dig min vän är, att du är så pålitlig och du ställer alltid upp när man behöver dig eller när man inte ens behöver dig, du finns alltid till hands och det älskar jag dig för. Jag hoppas att du upplever den här dagen med glädje och mycket kärlek för det förtjänar du min vän ! Im so proud of you ♥ Jag älskar dig av hela mitt hjärta, min bästa vän och syster. Ha det bäääääääst i London, jag saknar dig MASSOR !! ♥ ♥ LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE

Xoxo // Erica


LÖRDAG

Godmorgon allesammans
Lördag idag vilket innebär att Mamma och Pappa kommer hem från Kroatien ska bli kul o höra hur dom har haft det, bruna? Solbrända? Bleka? Vita? Så om ett tag sätter jag igång med städningen. Sen hade jag då planerat att åka till Täby en sväng, men med den saken får jag se hur jag gör, har jätte ont i magen plus att jag kanske vill spendera dagen/kvällen med Mor och Far.

Hoppas ni får en bra lördag iaf! :)
Bild från torsdags

Xoxo // Erica


MYSKVÄLL

Sitter och har myskväll med lillsyrran, jätte mysigt.  blev ingen fest idag, för jag hade ju bestämt att ha tjejkväll med två av mina kompisar, men fick ju ställa in det. För att mella vart besviken på att vi knappt har vart denna vecka. Så fick bli idag. Tycker vekligen synd att det inte vart något. Hoppas ni har haft en bra fredag. 
 
 
Xoxo // Erica
 

VECKANS BABE

Marcus Spreitz är en grymt fin kille!

Xoxo // Erica


MELLIS

Sitter och fikar med Josefin hemma hos mig och pratar om allt och ingenting, bror från Norrköping kom nyss över en sväng för att ta en liten fika med oss, va ett tag sen man såg honom så de va nog på tiden, eller va väl ändå 2 månader sen. Men iaf jag och Josefin har inte bestämt oss om vad vi ska göra ikväll, de är nå slags fest/krök inne i stan. Så får se vart de leder, ska iaf äta middag på esplanaden med Josefin och Mella. Mys-fredag

 

/ Erica


Svenska högtider

 Sitter i skolan med Josefin och ska strax börja jobba.
Vi har fått i uppgift att skriva och redovisa om en högtid. Vi fick den uppgiften för att informera språkintroduktion (Elever som har svenska som andraspråk) Jag, Josefin och Alexis fick Midsommar att presentera så vi får se hur det går. ;) 
 

Hardworking girls!
 

godmorgon myladys!

Sitter i skolan även fast vi har sovmorgon, det beror på att ingen kunde skjutsa mig till bussen imorse (bor i öknen) så fick ta den tidiga bussen :) fast det är rätt skönt o vara här ändå. tomt på folk så man kan sitta i lugn o ro, förutom två från 3:an :) har ätit lite frukost eftersom att jag inte hann det imorse och bara chillat vid datorn. snart har vi svenska, sen etik och den slutar vi vid halv 2. Längtar tills Erica kommer!!!!

/Josefin 


DU DUGER

 
 
 
 
Alla kanske inte har så bra självkänsla. Vissa har okej, men vill ha bättre. Det är inte alltid lätt tt man kan säga "jag duger precis som jag är". Det finns gånger, mer eller mindre, då vi klankar ner på oss själva. "Fan jag klarade inte provet, jag suger", "jag kommer aldrig få nya vänner, det är inte lönt att försöka", "Jag är nog ingen bra person" osv.
 
Men nu ska du ändra tankesätt. Varje dag när du tittar dig i speglen ska du säga "jag älskar dig. Du duger precis som du är. Du är en bra person. Det gör inget om du gör ett misstag, det gör alla". För det är ju sant. Du duger precis som du är. Ingen är som du. Så försök inte vara som någon annan, för du är lika bra. Precis lika bra.
 
Att du är snäll mot andra stärker också självkänslan. Det är dom som mobbar och är elaka som har dålig självkänsla. Dom måste trycka ner andra för att själv må bra. Är du snäll så stärker det din självkänsla. För då gör du något bra. Du gör något värdefullt. Du är snäll för att du är en bra person.
 
Det gör inget om du gör misstag. Det gör inget om du inte klarade provet, råkade glömma en sak. För alla gör misstag. Det är mänskligt. Klanka inte ner på dig själv för det. DU ÄR BRA!
 
Xoxo // Erica 

marknad och lil wayne

kom precis hem, ligger i min säng o äter ananas, dögott! kom hem från marknaden precis, så mysigt o bara strosa runt med mina nära vänner, ni är bäst! köpte inte så mycket, mest ringar och ett Lil Wayne linne (looove). eftersom att det bara är en gång om året så passar man ju alltid på att gå, även fast det var roligare när man var mindre. Då gick man alltid runt med snörspray och raklödder för att spruta ner varandra, köpte remmar och träffade många man kände. Tyvärr så tappar man kontakten med många när man bytit skola från Rimbo till Norrtälje men det fanns några som man hälsade på iallafall! Hoppas ni har haft en underbar dag, för det har jag!

/ Josefin



GODNATT VÄRLDEN

Myseer ner mig nu

Xoxo // Erica 


PRAKTIK

Praktiken gick ovanligt bra idag, känns som att jag trivs redan! :) och som jag hörde idag så behöver dom folk på helger, så varför inte sätta in en fot? jag som verkligen behöver pengar.. får se hur de blir. skulle va kul :) 
Fick dock sluta en halv timme tidigare för min handledare eller hon jag gick med idag skulle till Arlanda, så de va rätt skönt ändå, när jag kom hem så va Sandra här redan så dom hade börjat lite grann med maten. mys-torsdag! 
 
Mina fina <3 
 
Xoxo // Erica

BERÄTTAR OM GÅRDAGEN

Gick i skolan till 11,40 Johanna kom och hämtade mig drog till donken och hämtade mat, åkte hem till mig åt maten, sen vidare till täby kyrkby för och hämta hennes pappas bil för att sedan åka till hans husbuss någonstans för att tömma bussen och köra allt till väddö och de tar ju ca 1 timme därifrån. Alltså vi hjälpte johannas pappa med att flytta för att han har hjärtproblem och får inte göra allt själv. ( självklart så ställer man upp ) och sen drog vi till upplandväsby för o lämna bilen och ta Johannas bil och sedan dra till Johanna för och hämta lite grejjer och sen.. hem till mig.  så kan säga att jag hade värsta sittsåren, och det va ju inte bara det, när vi väl kom till norrtälje och skulle leta efter parkering, det är ju inte baraobara, Det var kaos, letade parkeringsjävel i 2 timmar i lilla futtiga norrtälje, men självklart så fanns de ingen så bilen fick stå brevid där det inte fanns någon parkering, så vi tänkte då att det skulle bli böter 2000 spänn varje kvart, plus att när jag väl hade lagt mig i sängen så skriker mella att jag va tvungen och ta ut fläsk från frysen när jag hade lagt mig så skönt.. JÄTTE BRA DAG känner jag. Somna gott iallafall 
 
Det va min dag igår, hur var eran? :) 
 
Xoxo / Erica

KANELBULLENSDAG

Halludär!
Torsdag idag och det innebär att jag har fått en praktikplats precis 200m från där jag bor. Jätte skönt, så jag börjar klockan ett och jobbar till fem, 4 timmar lär ju gå rätt fort!
Ikväll kommer syster över på middag så blir en liten syskonkväll bara umgås med varann, har inte gjort de på evigheter så de kanske är på tiden, vad vet jag? Så är det ju kanelbullensdag också, ska ni äta? Kanske får på jobbet? ;) dedär vet man ju aldrig, helt plötsligt så kanske de dyker upp en kanelbulle ;) haha, känner att jag är tyyp jätte rolig.. Ha ha ha
Nejmen vet inte vad jag ska skriva faktiskt. ikväll får ni veta mer om gårdagen. Ska nu fixa det sista innan jag drar iväg. Vi hörs ikväll, ha en bra dag! :)

Xoxo // Erica


chillar i skolan

Godmorgon!
har precis börjat lektionen engelska. som jag uppfattade det så ska vi prata om preventivmedel på engelska, det är najs o gå vård det vill säga ;) har sovit konstigt inatt, vaknade mitt i natten o kunde inte somna om... så låg vaken en timme och stirrade in i väggen typ, drömde att jag dansade gangnam style dansen inför en publik typ.. skitlöjligt, men i drömmen var jag asgrym på dansen tydligen så alla dansade med!




FÖRLÅT

Förlåt för dålig uppdatering från min sida idag, jag har inte haft tid för o blogga verkligen haft fullt upp flytt hitodit framochtillbaka, mer får ni veta imorgon

Godnatt xoxo // Erica


TÄNK OM GLÄDJE KUNDE VARA EN SJUKDOM, DÅ KUNDE ALLA BLIVIT SMITTADE.

Har varit nere på banken och apoteket för att fixa lite grejer, usch vad jag kände mig vuxen när jag sa det där.
Men iallafall, ligger nu i min stora säng och väntar på mat, eller nej det gör jag inte eftersom att dem ska äta pannkaka och det är väldigt äckligt tycker jag. Så jag antar att jag får laga egen mat så vi får se vad vi hittar i frysen. 

Fick förresten en fin komplimang idag av en söt tjej, åh vad det kan göra ens dag. 
Har gått o varit glad hela dagen hihi. 
 


bussväntan



Att vänta på bussen måste nog vara det tråkigaste man gör om dagarna, håller ni inte med?! när man inte har bil så har man inget val.. ska iallafall börja övningsköra snart så jag får det där körkortet överstökat!
iallafall står jag o väntar på bussen som tar mig till skolan, idag är det marknad med så ska försöka muta med att sluta tidigare hihi. vad tror ni, blie hon glad om jag ger henne massage tro? ;)
see ya later aligator / Josefin

GODMORGON VÄRLDEN

Egentligen är det sjukt hur man i en blogg berättar allt om sig själv, vart man är och vad man gör, hur man känner osv inför egentligen hela världen.

Onsdag idag och ligger fortf i sängen och ska strax upp för att fixa mig, skola till 11,40 sen vet jag inte vad som händer Johanna ligger hemma och väntar på mig medans jag är i skolan, de är ju marknad idag, så kanske drar ner på stan en sväng, får se hela enkelt :) vem ska på marknaden?


TISDAG KVÄLL

Sitter och kollar x-facktor och tidigare så va jag och Johanna i replokalen med Jimmy (the voice) sjöng och försökte lära mig trummor.. Det gick väl sisådär.. ;) kul var det iaf! Men iaf får se vad som händer ikväll blir väl att ta de lugnt och lägga sig itid för att sen gå upp till skolan imorgon. Vad händer hos er ikväll? :)


 

/ Erica


Iphoneskal

Här är ett tips ni alla som har iphone, jättebilliga och framför allt snygga skal till jättebra priser!
Har själv tänkt beställa det röda som är på bilden, endast 59:-!

Klicka Här för att komma till butiken! :)
 


/ Josefin

Besvikelsen som uppstår

Känslan när man lagat värsta goda köttfärsåsen och sedan inte kan äta den för att man känner sig alldeles för yr och illamående, det mina vänner, det är besvikelse :( Får spara den och äta den någon annan dag istället.
Måste fixa någon slags header också, men har inte orken till o göra det just nu, sen vet jag inte hur jag vill ha den heller, får ta ett snack med Erica om det. Juste vart är hon någonstans!? hon har inte bloggat någonting, den barnrumpan :(

Drömde förresten inatt att jag var på en konsert med Erica, och mitt i allt får vi för oss att klättra upp på en avsats som var kanske 1 meter bred, vi klättrade upp på nån typ av stege som var väldigt smal. Där satt vi och tittade tills Erica får för sig att försöka putta ner mig därifrån (var väl 10 meter ner till marken, så med andra ord försökte hon döda mig haha) men då tar jag tag i henne och det gör att hon nästan ramlade ner.
Sådär höll det på ungefär hela drömmen tills i slutet då vi lyckades komma upp på plattfomen och klättrade ner från den lilla stegen och när vi kommer ner så får vi massa små gosedjursdrakar av små barn? Varför det, lixom?
 

/ Josefin

Lär känna Josefin

DU&DIN FAMILJ
Hur gammal är du? - 17 år
Hur lång är du? - 170
Är du nöjd med dig själv? - Jajemen!
Din hårfärg? - Darkbrown 
Ögonfärg? - Bruna som marabouchoklad
Har du några syskon? - 3 stycken
Är dina föräldrar skilda? - Nej!
Är du osams med någon i din familj just nu? - Inte vad jag vet ;)
Är du yngst, mellanbarn eller äldst? - The old one
Vill du ha syskon? - fick ju precis ett nytt, så på den fronten kan vi chilla lite


Vad vill du heta? - Emilia
Hur är du som person? - Beror helt på vem jag är med1
Vad vill du ändra med ditt utseende? - Finns mycket, men jag ser det fina i saker så orka bry sig ;)
Vad är viktigast, insidan eller utsidan? - Insidan, helt klart.
Dricker du? - Varje dag 
Röker du? - Nejnej!
Snusar du? - Åter nej.
Är du helsvensk? - Nope, någon som kan gissa vilket land jag är ifrån? :cool:
Tränar du något? - Ibland, ska börja gymma snart, taggad som ett barn på julafton!
Vilken är din naturliga hårfärg? - Råttfärgat 

SEX&SAMLEVNAD
Har du gjort något inom sex som du ångrar? - Inte jag.
Har du en pojkvän? - Ja 
Har du någonsin haft en KK? - Nej det har jag inte.
Har du haft sex med mer än 5 personer? - Vill ni verkligen veta? snuskisar
Är du kär? - Ja!
Blir du lätt kär? - Nej, första gången jag är riktigt kär <3
Är det viktigt att vara kär i personen man har sex med? - Beror väl från person till person.
Kan man vara tillsammans utan att ha sex? - Yes, det kan man, varför skulle man inte?
Hur många riktiga förhållanden har du haft? - Vet faktiskt inte. Detta känns som det absolut seriösaste iallafall!
Vill du ha barn? - ÅH JAA!!!!!
Har du haft sex utomhus? - Yes
I en provhytt? - Nope
I en bil? - Nope
I någon annans säng? - Yes
Hur var din första kyss? - Läskig haha
Vem kysste du senast? - Emileeen
Vem vill du kyssa? - Emil såklart
Kramar eller kyssar? - Båda på samma gång :D

DIN TELEFON
Vad har du för mobil? - HTC desire HD, snart Iphone 5!
Vad är din ringsignal? - Vet faktiskt inte, har alltid på ljudlöst
Vem ringde senast? - Mamsen
Vem ringde du senaste? - Emil
Vem smsa senast? - Madde :)
Vem smsar du till senast? - Maddeee
Ringer du hellre än smsar? - Beror på vem det är
Hur mycket % batteri har du kvar? - 91 %
Hur mycket pengar har du på mobilen? - Obegränsat, abbonemang
Vad är din bakgrundsbild? - 


Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - Hmm ja...
Vad är det första du ser när du går in på foton? - En bild på fridis
Vem smsar du ofast med? - Emil mest :)
Vem är din 12:e kontakt? - Amelia Oller Westerberg! www.emmaochamelia.blogg.se, Där hittar ni henne! :)


DIN KLASS&VÄNNER
Hur många går i din klass? - Ingen aning, under 20 iallafall
Vem umgås du mest med i skolan? - Erica, Alexis, Madde, Lisa och Shevin! 
Vem umgås du mest med hemma från din klass? - Erica!
Vem av dina vänner berättar du allt för? - Berättar inte allt för någon, men om jag pratar är det väl med Erica eller Alexis!
Litar du på alla dina vänner? - Ja =) 
Vilken klass går du i? - VO11
På vilken skola går du? - Rodengymnasiet
Har du bra betyg? - Ja :D
Har du blivit riktigt sviken av en vän någon gång? - Yes, det har jag.
Har du mer killkompisar är tjejkompisar? - Yes, killar är enklare :)
Har du kysst någon i din klass? - Nejp :)

ANTINGEN ELLER
Sommar eller vinter? - Sommar
Höst eller vår? - Vår :D
Chips eller godis? - Chips
Datorn eller tvn? - Båda <3<3<3
Blond eller brunett? - Brunett, så jävla hett!
Svart eller vitt? - Vitt
Kjol eller klänning? - klänning.
Halsduk eller sjal? - Halsduk = Höst <3
Kärlek eller vänskap? - Båda behövs.
Öl eller vin? - Öl
Cider eller sprit? - Cider
Mjölk eller vatten? - Vatten
Thåström eller Hellström? - Hellström
Justin Bieber eller Jonas Brothers? - Blä
Kenza eller Kissie? - Läser inte kenzas blogg, så blir väl Kissie, haha.
En bästavän eller flera nära vänner? - En bästa vän, och flera vänner
Paradise Hotel eller Big Brother? - Bigbrother!! som har slutat sändas nu.. :thumpdown:


Hallå in the stug

Nu har jag precis vaknat, och ätit lite frukost som var jäkligt god må jag säga.
Och ni får inte veta vad jag åt, hihihi (nej jag skoja bara, ta det lugnt) 
Åt faktiskt inte det som är på bilden utan den ville jag mest ha för att.. den var fin helt enkelt.
Åt finncrips och ägg, inte så glamoröst kanske ;)
Just i detta nu ska jag sätta mig i word och göra lite uppgifter som jag halkat efter med, sen efter det ska jag... ja.. jag vet faktiskt inte.. :bigeyes:




 

Nattinatti!

Klockan är kväller så även jag lägger mig nu.
imorgon är det skola som gäller, like always. Men det är bara o bita ihop! 1 ½ år kvar sen så jävlar!




 
 

Cover

"A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out."
 
 

Morsning!

Hej och välkommen till våran blogg!
I denna blogg kommer du att få läsa om lite allt möjligt, om vardagen, kläder, musik, och kanske om en möglig ost?
Vi är oss själva på vårat eget knasiga vis.
Hope you enjoy!
 

Mihihi ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus